kleumende helden en heldinnen
kleumende helden en heldinnen

Nieuwjaarsduik Hellevoetsluis 2014

Actueel 282 keer gelezen

Ook na de komende jaarwisseling is er weer de (inmiddels traditionele) Nieuwjaarsduik in Hellevoetsluis. Op woensdag 1 januari 2014 om 12.00 uur zal deze plaatsvinden vanaf het strand Nieuwe Zeedijk – direct naast Roompot resort Cape Helius. Dit is al weer de 6e officiële Unox-Serieuze-Nieuwjaarsduik.

Deze keer ook weer met muziek, warming-up, muts, soep, en duikprijzen voor de leukste outfit / performance.
Er wordt gezorgd voor een kleedruimte en toilet. Dit frisse vrolijke Nieuwjaars-gebeuren is gratis, met medewerking van onder andere de Reddingsbrigade Hellevoetsluis, Roompot resort CapeHelius, gemeente Hellevoetsluis, UNOX en STER Hellvoetsluis.

Tip: doe de dagen vooraf wat frisse buitenactiviteiten.
En voor de dag zelf: neem een grote handdoek of badjas mee, doe oude schoenen aan (veiliger en iets warmer) en zorg voor veel supporters. Duik er eens in of komt dat zien!! Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 11 uur ‘s ochtends, of je kunt al een inschrijfformulier opvragen via: nieuwjaarsduikhellevoetsluis@gmail.com Organisatie is nog in handen van STER Hellevoetsluis – dit is het laatste evenement dat deze stichting zal organiseren/ondersteunen. Vragen aan de stichting: secretaris Erik Noordzij – 06-24231934 / secretaris@sterhellevoetsluis.nl

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant