Show Your Talent editie 2022 (Foto: Niels Braal)
Show Your Talent editie 2022 (Foto: Niels Braal)

Meld je NU nog aan voor Show Your Talent en maak kans op 1000 euro!

Algemeen 417 keer gelezen

Brielle - Ja, je leest het goed, 1000 euro en daarnaast nog een aanmoedigingsprijs van 250 euro en andere prijzen zoals mogelijke optredens tijdens evenementen in Voorne aan Zee. Dit wil je niet missen!

Aanmelding kan nog t/m 5 december 2023 en ELK talent van 10 t/m 25 jaar uit de regio kan zich aanmelden!

Dus hou je van schilderen, dansen, acrobatiek, toneel, spoken word, beeldhouwen, poëzie voordragen of muziek maken? Of heb je een andere creatieve act? Doe je dat alleen of met een groep? Zeggen jouw familie en vrienden dat je “eens iets moet gaan doen” met je talent? Heb jij er altijd al eens van gedroomd om op een echt podium te staan? Meld je dan NU nog aan!

Show Your Talent is dé talentenshow van Voorne aan Zee waar alle jongeren van 10 t/m 25 jaar uit de regio met een talent kunnen schitteren! De uiteindelijke winnaar van Show Your Talent gaat naar huis met de hoofdprijs van 1000 euro voor doorontwikkeling.

Hoe je meedoet? Het aanmelden gaat doormiddel van het insturen van een filmpje van jouw talent. Inschrijven kan t/m 5 december via de website www.kunstencultuurvoorne.nl/show-your-talent-2024/

Ken jij een creatief talent? Tip dan de redactie van Show Your Talent door naar de tiplijn te gaan. https://kunstencultuurvoorne.nl/show-your-talent-2024/

Show Your Talent wordt geproduceerd door Stichting Kunst en Cultuur Brielle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant