Robert Poll en Franz Schipper hebben een mooie inzamelingsactie opgezet voor Voedselbank Hellevoetsluis.
Robert Poll en Franz Schipper hebben een mooie inzamelingsactie opgezet voor Voedselbank Hellevoetsluis.

‘Denk in de lengte en geef in de breedte’

Algemeen 675 keer gelezen

Hellevoetsluis - Robert Poll en Franz Schipper voeren dit jaar actie voor de voedselbank Hellevoetsluis.

Robert legt uit: “Vorig jaar zag ik dat in Brielle actie werd gevoerd om verzorgingsproducten in te zamelen voor mensen die niet of nauwelijks rond kunnen komen. Als je bij de voedselbank komt, heb je geen geld om verzorgingsproducten te kunnen kopen. Daar willen wij in de decembermaand iets aan doen.” Doordat Franz en Robert samenwerking hebben gezocht met Brielle, hoeven er nauwelijks kosten gemaakt te worden voor deze activiteit.

“Shampoo, zeep, huidverzorgingsproducten, tandpasta, maandverband,” somt Robert op, “deze producten kosten veel geld en wij willen er met onze actie voor zorgen dat de voedselbank iets extra’s kan doen voor hun cliënten. Prettige omstandigheid is, dat deze producten houdbaar zijn, dus we krijgen nooit te veel binnen. Hopelijk zullen de Hellevoeters onze oranje kratten goed weten te vinden. Ik hoop dat we heel veel gevulde kratten bij de voedselbank kunnen afleveren in de maand december. Hopelijk kunnen we volgend jaar op meer plaatsen kratten plaatsen,” denkt hij vast vooruit.

Voor iedereen die wil doneren staan van 1 tot en met 15 december 2023 in Medisch Centrum De Struyten aan het Woordbouwerplein oranje kratten opgesteld bij de ingang.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant