Afbeelding

Iedereen doet mee in Voorne aan Zee!

Algemeen 496 keer gelezen

Hellevoetsluis - Donderdag 16 november vond het eerst symposium ‘Iedereen Doet Mee In Voorne Aan Zee’ plaats voor medewerkers uit het sociaal domein in Theater De Twee Hondjes. Deze middag had als doel om ervoor te zorgen dat medewerkers uit het sociaal domein elkaar en de organisaties beter leren kennen om zo nog intensiever samen te werken.

En wat was deze middag een succes! Zo’n 80 medewerkers lieten zich meenemen op een denkbeeldige vliegreis, waarbij de crew hen probeerde te inspireren en informeren over al het moois dat er op het eiland gebeurt. Na verschillende presentaties zochten de bezoekers elkaar op in de foyer, waar ze na konden praten over de ‘vlucht’ en er gelegenheid was om elkaar beter te leren kennen.

Het symposium werd georganiseerd vanuit het Ketenoverleg Kwetsbare Bewoners, een samenwerking tussen Stichting PUSH, SBO, Pameijer, MEE en ZuidWester en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Samen zetten ze zich in om het (nog) gemakkelijker te maken voor kwetsbare bewoners om mee te doen in de samenleving.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant