Afbeelding

Overlegronde Kickersbloem 3 op 17 december

Actueel 85 keer gelezen

Dinsdag 17 december vindt een overlegronde plaats voor direct belanghebbenden ten behoeve van het bedrijventerrein Kickersbloem 3. Deze interactieve avond is van 20.00 – 23.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) in het gemeentehuis. De projectwethouder, de heer E.H. Taal zal hierbij, namens B&W aanwezig zijn.

Interactief overleg met omwonenden en belanghebbenden
In de afgelopen maanden is veel gesproken over de plannen voor Kickersbloem 3. Daarnaast is een aantal formele stappen genomen. Het ontwerp stedenbouwkundig plan en het concept beeldkwaliteitsplan hebben voor inspraak ter inzage gelegen. De ontvangen inspraakreacties zijn beantwoord. Bovendien is op 31 oktober jl. tijdens de gemeenteraadsvergadering de zogenaamde aanmeldingsnotitie aangenomen. Veel mensen hebben gebruik gemaakt van de geboden inspraakmogelijkheid en hun visie naar voren gebracht. Er is gewerkt aan een aanpassing van de plannen naar aanleiding van de reacties. Echter, om de definitieve verwerking van de gegeven reacties vorm te geven, is zowel bij de gemeente als bij Kickersvoet B.V. de behoefte aan interactief en constructief overleg met de indieners van de inspraakreacties en andere belanghebbenden.

Programma
Deze avond wordt geleid door een onafhankelijke (niet bij het plan betrokken) voorzitter. Tijdens deze bijeenkomst zal het exacte programma van deze bijeenkomst worden uitgelegd. Deze overlegronde is niet bedoeld om te discussiëren over de komst van het bedrijventerrein Kickersbloem 3 en Oostelijke Randweg. Deze overlegronde is bedoeld om onder andere de navolgende onderwerpen nader te bespreken en onder andere ideeën uit te wisselen: landschappelijke inpassing van de randen van Kickersbloem 3 - tijdelijke inrichting braakliggende kavels/fasering - aanleg en inpassing van de Oostelijke Randweg.
De wijze van ontsluiting op de Ravenseweg, alsmede de inrichting / afzooming groen bij Kickersbloem 1 en 2 komen ook aan bod. Verder zal tijdens deze avond kort stil worden gestaan bij het traject dat wordt doorlopen in het kader van de milieucategorie 4.1. en 4.2 bedrijven.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant