Afbeelding

Biebactiviteiten

Algemeen 445 keer gelezen

Voorne aan Zee –  Aanmelden voor activiteiten kan via de website van de Bibliotheek www.bzhd.nl of aan de balie in een van de vestigingen.

Hulp bij stemmen
De verkiezingen komen er weer aan. In Nederland hebben 1,9 miljoen mensen moeite met lezen en schrijven. Voor hen kan het een uitdaging zijn om zich voor te bereiden op de verkiezingen en het stemmen. Kom dan naar de IDO-locaties van de Bibliotheek. Hier ligt de ‘Verkiezingskrant in gewone taal’ en kun je terecht met vragen. Vraag naar de tijden van het IDO spreekuur aan de balie in de Bibliotheek.

De Ontbijtclub SPECIAL
Tijdens deze speciale editie van de Ontbijtclub geeft Renée Grashoff een workshop over poëzie. Nodig iemand uit om samen te ontbijten of schuif aan om nieuwe mensen te ontmoeten. Dinsdag 5 december, 9.00-11.00 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, € 4,50

Aanschuifkoor
Zing gezellig mee met het Aanschuifkoor in Oostvoorne! Een muzikaal spektakel waarbij iedereen die van muziek houdt van harte welkom is. Het Aanschuifkoor is gratis, ook voor niet-leden. Woensdag, 6 december, 14.00-16.00 uur, Bibliotheek Oostvoorne Optreden Vincent Corjanus Recht uit het hart met een frisse kijk op het leven: een optreden van Vincent Corjanus. Maker van poëziepop, dichter, woordkunstenaar en zanger. Zondag 10 december, 13.30-15.30 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, leden € 7,50 anders € 10,-

Workshop Chocoladeletter spuiten en versieren
Sinterklaas is weer in het land! Hoe leuk en lekker is het om met chocolade zelf een letter te spuiten en te versieren zodat je echt een persoonlijke letter maakt. Om zelf te houden of om weg te geven. Annemiek van Sjokohome geeft een leuke workshop waarin zij je alles laat zien en je tips geeft over het spuiten en versieren van jouw eigen chocoladeletter. De workshop vindt vier keer plaats deze dag! Meld je hieronder aan en kies jouw gewenste starttijd.  Zondag 19 november, voor jeugd en volwassenen, €8.50,  15:15 - 15:45 uur Bibliotheek Hellevoetsluis.

Voorleesclub: Sinterklaas wordt drummer!
Sinterklaas zit niet goed in zijn vel. De pieten krijgen hem niet opgevrolijkt. Tot dat de sint in de muziekwinkel als een blok voor een glimmend drumtoestel valt. Na afloop gaan de kinderen zelf muziekinstrumenten van kosteloos materiaal! In de Voorleesclub die elke woensdag plaatsvindt in de bibliotheek wordt iedere week een nieuw boek gelezen voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en hun (groot)ouders. Woensdag 22 november, 15 u - 16u, Bibliotheek Hellevoetsluis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant