Afbeelding
Foto: PR
Winactie

Win jij kaartjes om ‘De Stoomboot’ van Sinterklaas te bezoeken?

Algemeen 649 keer gelezen

Hellevoetsluis – Op dinsdag 21 en woensdag 22 november ligt ‘De Stoomboot’ van Sinterklaas in Hellevoetsluis. De komst van ‘De Stoomboot’ is onderdeel van de Pakjesbootdagen. Tijdens de Pakjesbootdagen gaat de boot van Sinterklaas elk jaar op tournee naar verschillende Nederlandse steden. Traditiegetrouw is één van de steden van deze tournee Hellevoetsluis.

Pakjesbootdagen
Tijdens de Pakjesbootdagen zijn bezoekers welkom aan boord om te zien hoe Sinterklaas en zijn Pieten aan boord leven en werken. In de kombuis staan kombuispieten pepernoten en ander lekkers te maken, in het pakjesruim maken de inpakpieten duizenden pakjes klaar. “Wie stil is mag een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas,” laat de organisatie weten. “Natuurlijk ga je op bezoek bij Sinterklaas in zijn werkkamer.”

De pakjesboot is te bezoeken op dinsdag 21 november van 14:30 – 19:00 uur en op woensdag 22 november van 13:00 – 19:00 uur. Meer informatie is te vinden op www.pakjesbootdagen.nl. (Dit jaar ligt de pakjesboot in de haven bij Restaurant Aquarius.)

Winactie
In samenwerking met De Stoomboot van Sinterklaas mogen wij 5 x 2 kaartjes (volwassenen + kind) weggeven! Alle kinderen uit Hellevoetsluis e.o. mogen hieraan meedoen. Teken, plak, of knutsel De Stoomboot van Sinterklaas en stuur hem uiterlijk vrijdag 17 november in via: verkoop@groothellevoet.nl of stop hem in de brievenbus bij ons kantoor aan de Christiaan Huygensweg 9 in Hellevoetsluis. Vergeet bij het inleveren niet je naam, leeftijd, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden. Wij nemen z.s.m. contact op met de winnaars. 

PS: Maak je een mooie, grote knutsel maak daar dan een foto van en e-mail ons de foto, want dat past natuurlijk niet door onze brievenbus. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant