HC Voorne niet opgewassen tegen strafcorner DES

Sport 172 keer gelezen

De hockeysters van HC Voorne hebben andermaal de punten moeten laten aan de tegenstander. Subtopper DES was aan de Boerseweg met 1-3 (0-2) te sterk voor de Hellevoetsen. ‘DES heeft gewonnen door drie strafcorners, die na een mooie variant heel goed werden ingeslagen,’ verbloemde Gidius Lankhorst daarmee de uiteengeslagen stellingen van zijn team.

De HC kwam na een rommelige eerste helft met een snelle achterstand en een tweede dreun op slag van rust (0-2) in het tweede deel beter uit de voeten. Nadat Brittney Hoogerwaard alleen voor de keeper en Frederique Faasen met een geblokt backhandshot goede kansen hadden laten liggen, tekende Shelly Drukker uit een strafcorner voor de eer: 1-3. ‘We hebben van een goede tegenstander verloren.’ Bij HC Voorne, dat op de elfde plaats staat in de tweede klasse B, ontbraken de geblesseerden Lauren Bax en Janneke Verspaget. De HC speelt aanstaande zondag om 12.45 tegen middenmoter Alphen de laatste wedstrijd voor de winterstop. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
HC Voorne (vrouwen): Ira van Gastel; Rebekka Kroeze, Joyce Homberg, Shelly Drukker, Suzanne van Roon; Bo van den Berg, Melissa van Keulen, Fredérique de Bode; Ellen Mens, Michelle Bax, Frederique Faasen. Brittney Hoogerwaard, Annelot Kroon, Demi Homberg, Sacha Valentijn en Karlijn Westerhof kwamen ook in actie.