Afbeelding

Kickboxen tegen kanker

Algemeen 122 keer gelezen

ADVERTENTIE Op zaterdag 9 november is het weer tijd voor het kickboksgala No Guts No Glory. Na de spetterende partijen van vorig jaar, waarin Hellevoeter Mac Rakkong, in een afgeladen sporthal de Fazant, de BENELUX titel pakte ten koste van de Belg Bernard Matthieu worden de bezoekers dit jaar opnieuw getrakteerd op spektakel.

Daarnaast zullen er ook een aantal bokspartijen plaatsvinden, waarbij in het bijzonder de rentree in de ring van Hellevoeter Nikhil Daviljacruz. Dit jaarlijks terugkerend sportevenement is alweer toe aan zijn 7e editie en ook deze heeft weer een speciaal tintje. Het bijzondere aan deze 7e No Guts No Glory editie, is dat de organisatie opnieuw wil proberen, zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel die avond, namelijk Stichting KIKA!

Stichting KIKA!
In navolging van stichting Angel’s Hope en het Erasmuc MC ziekenhuis te Rotterdam, is nu stichting KIKA! Het goede doel, waar de organisatie voor zal proberen, zoveel mogelijk geld op te kunnen halen.Deze stichting zet zich al jaren in voor de strijd tegen kanker. Door het werven van fondsen probeert stichting KIKA! vernieuwende onderzoeken en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven te realiseren. Helaas overlijdt 25% van alle kinderen nog steeds aan deze verschrikkelijke ziekte en dat moet uiteindelijk naar 0%. De organisatie van No Guts No Glory wil d.m.v. dit sportevenement dan ook zijn steentje bijdragen.

Nieuw gezicht
De organisatie van No Guts No Glory is dit jaar versterkt met Dhr. Jokhoe. Dhr. Jokhoe zal met zijn jarenlange expertise proberen het sportevenement naar een nog hoger plan te trekken. Als succesvolle eigenaar van TB Den Haag en promotor van diverse grote vechtsportevenementen heeft hij zijn sporen, in de regio Haaglanden en het land Suriname, al ruim verdient. De organisatie van No Guts No Glory is dan ook zeer verblijd met de komst van dhr. Jokhoe en hoopt op een langdurige en vooral succesvolle samenwerking.

VIP tafel actie
De organisatie van No Guts No Glory heeft dit jaar i.s.m. Snackbar Verhage Hellevoetsluis een speciale actie. Mensen kunnen nog t/m 3 november kans maken op een gratis vip tafel d.m.v. van een “golden ticket”, die zij krijgen als er voor meer dan €5,- wordt besteld bij Snackbar Verhage Hellevoetsluis. Tevens zijn de entreekaarten van No Guts No Glory in de voorverkoop exclusief verkrijgbaar bij Snackbar Verhage Hellevoetsluis.

Informatie
Locatie: Sporthal de Fazant. Adres: Fazantenlaan 4, 3222 AM te Hellevoetsluis.  Start gala: 16.30 uur Einde gala: 22.30 uur. Entree tot 13 jaar = €15 (alléén aan de deur en op vertoon van een geldig legitimatie bewijs). Entree 13 jaar en ouder = € 25,- Vip vanaf €125,- p.p. : 06- 39273777. Op de website van ng-ng.nl kunt u nog aanvullende informatie vinden betreffende het evenement. Wij hopen iedereen van harte te verwelkomen op zaterdag 9 november bij de 7e editie van No Guts No Glory.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant