Afbeelding

Gemeenteraadsverkiezingen beginnen bij Omroep Voorne

Actueel 92 keer gelezen

Vanaf medio november gaat vanuit de studio van Omroep Voorne de strijd om de gunst van de kiezer beginnen. Wekelijkse uitzendingen op de zaterdagmorgen met gasten uit de hele regio gaan de kijkers en luisteraars informeren over de laatste stand van actuele zaken op Voorne. Zo staat er onder meer een debat tussen de drie burgemeesters op Voorne in de planning.

De uitzendingen zijn live duren een uur en beginnen om 10.00 uur. Natuurlijk zullen, naarmate de verkiezingen naderen, de uitzendingen zich steeds meer toespitsen op de verschillen tussen partijen, om de kiezer duidelijk te maken welke partij voor welke zaken staat. De bedoeling is dat er in elke uitzending 3 gasten aanwezig zijn die ook nog hun eigen favoriete muziek meenemen zodat u ook nog een beeld krijgt van de mens achter de politicus…

Zaterdag proefuitzending
Aanstaande zaterdag is er vanaf 10.00 uur een proefuitzending van een half uur waarin de beide fractievoorzitters van IBH en VVD Hellevoetsluis aan het woord komen. Zoals u zeker weet heeft de VVD het vertrouwen in coalitiepartner IBH opgezegd. In dit programma met als titel ‘De Verzoening’ zullen de beide presentatoren Leo Blok en Theo van Amersfoort zoeken naar de overeenkomsten die er nog over zijn en of er mogelijkheden zijn voor een langer huwelijk dan dit van de afgelopen vier jaar. In één ding verschillen de partijen in elk geval van mening, en dat is de vraag of Hellevoetsluis een zelfstandige gemeente moet blijven… Leo Blok schrijft onder het pseudoniem Vincent Vuurtoren, columns in Groot Hellevoet en Theo van Amersfoort verliet enkele jaren geleden de politiek in Hellevoetsluis en is nu actief als voorzitter van het Museumplatform. Wie de politiek in de regio op de voet wil volgen weet vanaf nu dat daar elke zaterdagmorgen vanaf 10.00 uur ruim de gelegenheid voor is..

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant