Afbeelding

Win kaarten voor Ellen's Cirque Stiletto

Algemeen 97 keer gelezen

LEZERSACTIE Juichend werd Ellen ten Damme’s Cirque Stiletto ontvangen in de pers: "Ze is ruig, ze rockt, ze is sexy als Madonna, stoer als Nina Hagen en zwoel als La Dietrich!"

Cirque Stiletto 2 is het zinderende vervolg op de eerste successhow, speciaal rondom Ellen ten Damme gecreëerd. Zoals de Volkskrant jubelde: “Een nieuwe traditie is geboren!” Ellen ten Damme treedt op met Wëreldbänd, topdansers én de beste circusacts ter wereld. Regie voert Stanley Burleson en de spannende en sexy kostuums zijn van Jan Aarntzen.

In Cirque Stiletto 2 zal rockdiva Ellen ten Damme schitteren als het “stoutste meisje van het circus”, waarbij zij haar zeven hoofdzonden opbiecht. Ellen laat een eigen, fascinerende versie zien van dit intrigerende thema dat Kurt Weill en Bertolt Brecht 80 jaar geleden al inspireerde. In een wervelde show zijn de zeven hoofdzonden verwerkt in muzikale blokken die een licht werpen op de duistere, wellustige en geheime kanten van Ellen. Het is een imponerende ontdekkingsreis waarbij Ellen de grote thema’s niet schuwt en een indringende blik geeft op haar ziel.

Kaarten winnen
Win nu kaarten voor deze voorstelling in het Luxor Theater in Rotterdam op dinsdag 8 oktober: klik op de button Lezersactie en doe mee!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant