Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Bedrijfspand Christiaan Huygensweg totaal verwoest na uitslaande brand

Algemeen 6.563 keer gelezen

Hellevoetsluis - De dag na de hevige brand aan de Christiaan Huygensweg is de verwoesting goed te zien.

Dinsdag ontstond rond 17 uur een brand die al snel hevig om zich heen greep en een uitslaande brand werd met hoge vlammen. Ook waren explosies te horen. De zwarte rookwolken veroorzaakt door de brand op het bedrijventerrein in Hellevoetsluis waren tot in de verre omtrek te zien. De brand trok veel bekijks, het gebied rondom de brand werd wijd afgezet, ook werd er een NL alert verzonden om ramen en deuren te sluiten. De brandweer heeft de brand gecontroleerd laten uitbranden. 

In het bedrijfsverzamelgebouw waren drie bedrijven gevestigd; loodgietersbedrijf, een bedrijf dat windmolens bouwt en een speelgoedbedrijf. Alle drie de bedrijven moeten allemaal als verloren beschouwd worden.

De brandweer heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de brand niet oversloeg naar omliggende panden en dan met name het Autobedrijf P.Troost. De occasions van het autobedrijf stonden vlak achter de brand. Er werd met veel materieel een inzet gedaan waaronder twee hoogwerkers. Deze is tevens de eigenaar van het afgebrande bedrijfsverzamelgebouw. Burgemeester Rehwinkel was gisteravond ter plekke aanwezig waar hij een gesprek voerde met de betrokkenen.

De brandweer is vanochtend rond 6 uur nog even ter plaatse geweest om na te blussen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant