Afbeelding
Foto: Sam's Kledingactie

Uw kleding geeft toekomst

Algemeen 481 keer gelezen

Oudenhoorn - Op 30 september kunt u in Oudenhoorn nette en herbruikbare kleding en schoenen inleveren bij de Rommelmarktschuur van de Protestantse Kerk aan de Molendijk 25a, van 10.00-12.00 uur. Uw donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Kamuli (Oeganda).

Onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind én van een samenleving. Het krijgen van kwalitatief goed onderwijs is de beste manier om mensen uit extreme armoede te helpen. Kinderen die onderwijs krijgen kunnen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen, aanzienlijk verbeteren. Ze krijgen zicht op het creëren van een betere toekomst en te ontsnappen aan de armoedecirkel. Met uw donatie wordt het tij gekeerd voor de toekomst van deze kinderen en kan in de gemeenschappen Kamuli (Oeganda) kinderen kwalitatief goed onderwijs geboden worden “Inzamelacties in uw regio zijn werkelijk onmisbaar. Mogen wij ook dit najaar weer op uw hulp rekenen?”

Wat mag u allemaal inleveren?
Om bovenstaande doelstelling te bereiken, mag u behalve uw donatie van kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren. Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak. De vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.

Aanvullende informatie
Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl

Uit de krant