Afbeelding

Kortingsactie rond vaart met Statenjacht

Algemeen 82 keer gelezen

LEZERSACTIE - Het Statenjacht “De Utrecht” is een historisch verantwoorde replica van een Statenjacht uit 1746. Dit rijk versierde schip is gebouwd door jongelui die in de problemen zaten en daarom geen werk hadden.

Zij hebben tijdens de bouw (tussen 1997 en 2003) zichzelf leren kennen en een vak geleerd en na afloop hadden 92 van de 100 een betaalde baan. Sinds het schip in de vaart is varen wij belangeloos met mensen met een verstandelijke beperking die er verder nooit eens uitkomen. Maar deze ‘goede doelen stichting’ heeft ook inkomsten nodig om het schip in de vaart te houden en daarom organiseren wij o.a. dagtochten, zo laat men weten.

Vanuit Hellevoetsluis vaart men op 28, 29 en 30 augustus, alle dagen om 11.30 vanaf het droogdok “Jan Blanken”. De normale prijs is € 50 voor volwassenen en € 25 voor kinderen. Daarbij is koffie, een rijke schipperslunch etc. inbegrepen. U heeft een onvergetelijke dag en helpt daarmee ons vrijwilligerswerk.

Voor de lezers van Groot Hellevoet geldt onder vermelding van kortingscode G13 een korting van € 10 op alle kaartjes. Ga naar www.vechtvaren.nl, klik op zeiltochten en daarna op Hellevoetsluis. U ziet dan het programma en u kunt ook ‘online’ reserveren en betalen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant