Afbeelding
Foto: Ger den Reijer

Straatnaamborden Stadsdorp 3223 geplaatst

Algemeen 1.826 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op het nu bebouwde deel van het voormalige bedrijfsterrein van busbedrijf Vermaat, aan de Amnesty Internationallaan, zijn in het nieuwbouwproject Acapella de straatnaamborden geplaatst.

De Anton Geesinkstraat, de Jack Middelburgstraat, Connie Meijerstraat, Max Euwestraat en de Kea Bouwmanstraat zijn vanaf heden gemakkelijker te vinden voor toeleveranciers en bezoekers. 

Connie fietste, Max schaakte, Anton behoeft geen toelichting (schatten wij in), Jack was motorcoureur en Kea speelde tennis.

Fase 2
De plannen voor Vermaat fase 2 worden uitgewerkt. Op deze plek komen tussen de 110 en 125 woningen, met een gevarieerd programma. Het project is voor een brede doelgroep bestemd en zal qua uitstraling aansluiten op het project Acapella Wonen, dat zich direct naast de locatie Vermaat fase 2 bevindt.

In het huidige kantoorgebouw op de hoek van de Rijksstraatweg en de Amnesty Internationallaan wordt dagrececreatie of kantoorruimte voorzien.

Nieuwe straatnamen
Vaststellen van straatnamen geschiedt door een besluit van het college van burgemeester en wethouders. Op https://lokaleregelgeving.overheid.nl/CVDR105249/1 staan de beleidsregels straatnaamgeving en huisnummering.

Uit de krant