Woensdag 7 juni werd de nieuwe vestiging geopend van de Rode Kruis afdeling Voorne-Putten aan de Voltaweg in Hellevoetsluis.
Woensdag 7 juni werd de nieuwe vestiging geopend van de Rode Kruis afdeling Voorne-Putten aan de Voltaweg in Hellevoetsluis.

Nieuwe Rode Kruis locatie Voltaweg geopend

Algemeen 1.929 keer gelezen

Hellevoetsluis – Een eigen vestiging was een jarenlange wens en deze week kwam die wens dan eindelijk in vervulling.  Woensdag 7 juni werd de nieuwe vestiging geopend van de afdeling Voorne-Putten aan de Voltaweg in Hellevoetsluis. De vestiging is duurzaam opgezet en is de trots van de afdeling Voorne-Putten.

Burgemeester Peter Rehwinkel was aanwezig om de opening te verrichten. Dit gebeurde door symbolisch een strook verband door te knippen. “Het Rode Kruis doet fantastisch werk. Doordat ik ook internationaal gewerkt heb, heb ik het Rode Kruis ook wereldwijd aan het werk gezien. Het Rode Kruis verricht ook heel goed werk op Voorne-Putten. Ik denk dan aan evenementen als 1 april, de paardenmarkt en de vestingdagen. Het is fantastisch hoe de medische inzet mogelijk is door de inzet van de vele vrijwilligers.”

Zoekt u een opleiding of zoekt u meer informatie kijk dan op : www.rodekruis.nl/rijnmond/rotterdam. Op deze site is ook een handige app te vinden met informatie.

Lees meer hierover in onze aankomende editie. 


Foto: Wil van Balen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant