Afbeelding

Wereldrecordpoging yoga van Ladies’ Circle voor Stichting Maas

Algemeen 789 keer gelezen

Rockanje - Vrijdag einde van de middag begon de zon te schijnen en verzamelden op het strand van Rockanje de deelnemers zich voor wereldrecordpoging yoga op het strand.

Dit meest recente toffe project van Ladies’ Circle 40 Voorne was voor het goede doel: Stichting Maas. Maas zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker. De opbrengst komt dan ook ten goede aan dit prachtige doel.

Bij Egbert aan Zee werden de deelnemers welkom geheten door Ladies’ Circle 40 Voorne. Er konden lootjes gekocht worden voor prijzen die door diverse sponsoren uit de regio beschikbaar werden gesteld.

Een aantal yoga docenten had samen geheel belangeloos een les van een uur samengesteld voor de kleine 90 deelnemers op het strand deze avond.

Na een welkomstwoord door voorzitter Natasha Ras van Ladies’ Circle 40 Voorne namen Maas en zijn moeder het woord tot alle aanwezigen. Maas liet zijn kanjerketting zien en gaf wat voorbeelden van de kralen aan zijn ketting, die elk een verhaal vertellen over de loodzware behandeling in zijn strijd tegen kanker.

Hierna konden de deelnemers, Maas en zijn moeder, genieten van een heerlijke yogales met gezicht in de zon en wind in de haren.

Er werd in totaal ruim € 2000 opgehaald voor Stichting Maas. Het wereldrecord werd niet gehaald, maar met enorme dankbaarheid wordt er teruggekeken op deze poging. Deze mooie avond werd muzikaal afgesloten met de sfeervolle beats van een DJ bij ondergaande zon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant