Afbeelding

Playbackshow AKV ’t Capproen

Actueel 66 keer gelezen

Het nieuwe kalenderjaar is net een paar weken oud en dan is het, zoals ieder jaar, weer tijd voor één van de grote jaarlijkse activiteiten, namelijk de playbackshow. Op zaterdag 26 januari stroomde het clubhuis vanaf 19:00 uur vol.

Het publiek, bestaande uit leden, maar ook veel familie en vrienden, was massaal aanwezig. Evenals voorgaande jaren bleek het clubhuis precies groot genoeg te zijn om iedereen een (sta)plaats te gunnen. Een kwartier nadat alle voorbereidingen waren getroffen zaten het publiek en de jury nieuwsgierig klaar in afwachting van het eerste optreden. Van jong tot oud en van grote tot kleine groepen, elk optreden was weer een leuke verrassing.

Er was wederom veel tijd gestoken in de originaliteit, maar ook in de kleding en oefening. Uiteindelijk wist het jongste team van de avond (F1) er met de hoofdprijs vandoor te gaan door een perfecte playback en een prima samenwerking! Naast de playback-optredens werd er ook nog een mooie show gegeven door Get Rythm, de steelband van Multipercussion Hellevoetsluis. Wederom een hele geslaagde avond en tot volgend jaar!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant