Afbeelding

Jaarconcert Con Brio

Actueel 345 keer gelezen

Vierenzestig jaar bestaat het Zuidlandse Accordeonorkest Con Brio dat onder leiding van de inspirerende en enthousiaste dirigent Joop Kluin nog steeds met een jeugdig elan muziek maakt.

Het orkest bestaat uit enkele tientallen muzikanten, waarvan het merendeel in de regio Voorne Putten woonachtig is. Wekelijks treffen ze elkaar voor de repetities in sporthal de Drenkwaard te Zuidland en doen dat met veel toewijding en liefde voor het accordeon. “Wanneer je de klankkleuren van het accordeon goed op elkaar laat aansluiten, kan daarmee een mooi breed genre worden vertolkt”, aldus dirigent Koop Kluin, die met veel plezier het grootste deel van het repertoire voor accordeon heeft gearrangeerd.

Het publiek kan hiervan getuige zijn op zaterdag16 februari as. in theater “ Twee Hondjes” aan de Opzoomerlaan in Hellevoetsluis. De zaal gaat open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. Naast het gevarieerde programma dat het orkest ten gehore zal brengen is er ook een optreden van de muzikanten Ed Nigg en Henk Koster die u op muzikale wijze hopen te verrassen. Kaarten voor dit concert kunnen worden gereserveerd bij Carola van Buitenen 0181 311438 en Sien Bout 0181 482927 en zijn, voor zover beschikbaar, op de avond van het concert ook verkrijgbaar aan de zaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant