Afbeelding

Kids for Animals Rijnmond krijgen cheque

Actueel 62 keer gelezen

Tijdens de clubmiddag van de Kids for Animals, werden zij verrast met een cheque van 1000 euro. Jaarlijks wordt er door het Havenbedrijf Rotterdam een trekking gehouden uit de Hoge Hoed.

In de Hoge Hoed zitten lootjes met namen van diverse verenigingen in het Rijnmondgebied. Dit jaar waren wij één van de gelukkigen. De bijeenkomsten staan deze maand in het teken van het milleu. In het bijzonder alle verontreinigingen die in het water terecht komen. Maurice Bondzio, werkzaam als buitengewoon opsporingsambtenaar bij het havenbedrijf, kwam hierover vertellen. Het was een hele leerzame middag en kwamen er ook achter dat we dagelijks met onze tandpasta heel veel plastic in het water lozen.

Want niet alleen olie maar ook heel veel plastic komen in zee terecht waardoor het milieu behoorlijk wordt aangetast. Hierdoor gaat o.a. heel veel plankton dood. Wat vele kinderen niet wisten was dat ook plankton heel belangrijk is voor onze zuurstofvoorziening. Net zoals de bladeren aan de bomen zet plankton CO2 om in zuurstof. Aan het einde van de middag toverde Maurice namens het Havenbedrijf de cheque uit de Hoge Hoed. Dit geld komt heel goed van pas, want de Kids for Animals zijn helemaal afhankelijk van dit soort giften. Havenbedrijf Rotterdam, hartelijk bedankt voor jullie bijdrage. Wil jij ook lid worden en mee doen met de Kids for Animals kijk dan eens op onze website www.kidsforanimals-rijnmond.nl of bel 0181-390731

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant