Afbeelding

PvdA Hellevoetsluis op bezoek bij de flats Parnassialaan

Actueel 180 keer gelezen

Weliswaar in winterse omstandigheden, maar dat zal de vrijwilligers van de PvdA Hellevoetsluis er niet van weerhouden om weer een buurtonderzoek te doen; deze week worden de flats aan de Parnassialaan e.o. bezocht.

Van 22 tot 26 januari zullen onze vrijwilligers in uw buurt weer met de roos in de hand van deur tot deur gaan om te horen wat er speelt en wat de gevoelens zijn: over de omstandigheden in de wijk, wat gaat er goed, waar is men minder over te spreken, en wat je zelf zou willen veranderen als je het een tijdje voor het zeggen had. Omdat voorgenomen renovaties van deze flats uitgesteld zijn, zullen wij de bewoners ook vragen wat zij hiervan vinden. Behalve over de omstandigheden in de wijk, zijn wij ook benieuwd wat de bewoners belangrijk vinden dat de regering Rutte-Asscher over 4 jaar bereikt moet hebben.

Een dag of tien later zullen de antwoorden, bevindingen en ervaringen die tijdens het bezoek hebben opgedaan werden, aan de bewoners worden teruggekoppeld. Vervolgens zullen deze bevindingen gebruikt worden om mogelijke verbeteringen bij de gemeente of andere relevante instanties aan te kaarten. Soms ook leiden de gesprekken in de wijk tot incidentele aanpak door het PvdA ombudsteam (tel. 06-25510827, mail naar omb.pvdahellevoetsluis@gmail.com of www.hellevoetsluis.pvda.nl), als dat tot een betere oplossing van een gerezen probleem kan leiden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant