Afbeelding

Oke in wintertijd!

Actueel 158 keer gelezen

Beste lezers , zoals u weet is de winterstop reeds ingetreden .Alle buiten sporten staan inmiddels op een laag pitje dus ook bij duik vereniging HOV oke uit Hellevoetsluis .Ook zijn er een aantal leden geweest welke in november de cursus Redden met succes hebben afgesloten.

Nu zijn er natuurlijk binnen onze duikvereniging een paar volhardende duikers welke het gehele jaar door duiken. Afgelopen weken werd er namelijk nog wel wat duikjes gemaakt .Natuurlijk niet zo frequent als in de zomer maanden maar onze duikers hebben wel genoten. En dat is natuurlijk het doel van duiken binnen . Net als onze traditionele Nieuwjaars duik op 6 Januari waren er totaal 8 duikers, welke het koude water hebben betreden .Het was op dat moment 7 graden en natuurlijk hebben we ook hier weer van genoten en na de duik een lekker warm kopje chocomel om weer een beetje op temperatuur te komen. Natuurlijk proberen we ook aankomend jaar weer een aantal evenementen op te zetten.

Hopelijk ligt er ook genoeg ijs dat we een ijsduik kunnen gaan organiseren .Ook starten we aankomende januari met de opleiding tot 1 ster duiker. De cursus begint 16 januari .Ook beginnen we 18 januari met de cursus tot 3 ster duiker. We beginnen de cursus met een aantal theorie avonden , waarna we uiteindelijk de eerste buitenwater duik zullen hebben tijdens de paas duik. Dit omdat het water temperatuur net iets beter is en het voor de duikers wat behagelijker is. Ook gaan we van start met een photoshop cursus .Dit om alle mooie genomen foto’s net nog even wat mooier te kunnen maken. Dus u kunt zin dat er genoeg op de planning staat voor aankomend jaar. U kunt ook eens bij ons op de website kijken om onze verdere activiteiten te volgen. www.duikvereniging-oke.nl.

Heeft u interesse in deze club dan kunt u altijd contact opnemen met de secretaris ,Lucien van Dee tel nr. 328873 of kom eens langs op dinsdagavond van 21:45:22:45 in zwembad de Eendracht te Hellevoetsluis. Of mail naar bestuur@duikvereniging-oke.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant