Afbeelding

60 jaar en nog lang niet met pensioen!

Actueel 117 keer gelezen

Op 17 december jl. de dag dat de landelijke N.V.v.H –Vrouwennetwerk honderd jaar geleden is opgericht, vierde de afdeling Hellevoetsluis haar 60 jarig bestaan in Theater Twee Hondjes.

Bestuur en leden , totaal zo’n honderd vrouwen genoten van een buffet dat door Applauzz werd verzorgd.Ook Wethouder Mevr. J.D. de Jongh kwam langs om het feest mee te vieren en in haar toespraak benadrukte zij dat juist vrouwen vaak de dragers zijn van een cultuur om dingen gezellig met elkaar te doen en de zorg voor de medemens op zich te nemen. Er zijn nogal wat alleenstaande vrouwen lid van de afdeling en voor hen is het belangrijk dat zij een organisatie hebben waar zij naar toe kunnen om gezamenlijk dingen te doen, zoals wandelen, koffieochtenden, lezingen bezoeken, gezamenlijk theaterbezoek , allerlei clubs en zo voort. Mevr. de Jongh noemde de vereniging met haar 60 jaren een wijze club.

Koninklijk
In ieder geval is de N.V.v.H. sinds kort koninklijk. Na alle plichtplegingen was het ten slotte tijd voor de Delta Swing Band onder leiding van Marcel Streef en al gauw zat de stemming er goed in. Ook de zangeres Anita Simons zong prachtige nummers. Een geweldig feest dus en de N.V.v.H.-Vrouwennetwerk afd. Hellevoetsluis kan echt nog niet met pensioen, er staan nog veel te veel leuke activiteiten op het programma en over 5 jaar staat er al weer een jubileum voor de deur. Denkt u, dat is nou echt een club die wel bij mij zou passen, dan kunt u gewoon eens een keer een bijeenkomst bezoeken, u bent van harte welkom. Voor inlichtingen kunt u tel. 314362 bellen of 316661.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant