Blok & Van Balen
Blok & Van Balen

Kaaspakketten voor de Voedselbank

Actueel 220 keer gelezen

Op donderdag 13 december heeft Glasservice Vonk in samenwerking met Remco De Kaasboer van de weekmarkt Hellevoetsluis, kaaspakketten aangeboden aan de voedselbank Hellevoetsluis. Het idee kwam voort uit het bedenken van de jaarlijkse relatiegeschenken.

Marco Vonk: Na enige bedenkingen wat dit jaar te doen met de relatie geschenken waren wij er heel snel uit Dit keer doen we het anders ! zo gezegd zo gedaan en hebben wij Remco benaderd. Hij heeft dit al een aantal keren verzorgt en heeft dat ook nu weer fantastisch gedaan.

Wij hopen dat alle mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank, om wat voor reden dan ook een klein beetje aangenamere feestdagen hebben kunnen bezorgen.’ Marco beseft maar al te goed hoe belangrijk vrijwilligers in de hedendaagse samenleving zijn geworden, nu in vrijwel alle sectoren bezuinigd wordt. Marco: Ik wil ook alle vrijwilligers die zich keer op keer inzetten eens extra bedanken voor hun werk.’ Een mooi gebaar dat misschien meerdere ondernemers eens aan het denken zet…

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant