Afbeelding

Achie bij Regio Soccer Event 2012

Actueel 132 keer gelezen

Op zondag 30 december 2012 wordt er in Hellevoetsluis door Sportteam PUSH en SWS Jong voor de leeftijdscategorie 16+ het Regio Soccer Event 2012 georganiseerd. In totaal gaan 8 teams uit diverse plaatsen uitmaken wie de winnaar is.

De teams komen uit Hellevoetsluis, Westvoorne, Bernisse, Rozenburg, Schiedam en Vlaardingen. Het Regio Soccer Event vindt plaats in sporthal de Fazant in Hellevoetsluis en is van 12.00 t/m 17.00 uur. Tussen de wedstrijden door zal er ook een show gegeven worden door o.a. de Brassband. Tevens heeft de organisatie Achmed Tarhouchi AKA ‘Achie’ van Soccershowdown weten te strikken om zijn tricks en trucs te laten zien. Ben je benieuwd hoe deze dag eruit gaat zien en wie er als winnaar met de fel begeerde prijs naar huis gaat? Kom dan gerust kijken tussen 12.00 t/m 17.00 uur in sporthal de Fazant in Hellevoetsluis!

Indoor Soccer Event Hellevoetsluis
Voor teams uit Hellevoetsluis vindt in de kerstvakantie op donderdag 27 december a.s. in de categorie 16+ de voorronde voor het Regio Soccer Event plaats. De winnaars vertegenwoordigen Hellevoetsluis vervolgens op 30 december a.s.!Het Indoor Soccer Event is voor 9 t/m 19 jaar en men kan zich tot uiterlijk maandag 24 december a.s. inschrijven via sporthellevoetsluis@stichting-push.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportteam PUSH (j.emor@stichting-push.nl of bel naar 0181-316688 en vraag naar Jeffrey Emor of Timon Brosky) of met SWS Jong hellevoetsluis@swswelzijn.nl of bel naar 0181-320410 en vraag naar Lotfi Belahoussine of Richal Leitoe).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant