Afbeelding

Jongen zwaar gewond na stapavond

Actueel 115 keer gelezen

SCHOKKENDE FOTO'S Spijkenisse - De 21-jarige Brian uit Hellevoetsluis is afgelopen weekend zwaargewond geraakt na een aanval. Hij werd aangevallen door twee mannen toen hij in de discotheek Y-Land was.

Brian werd uit het niets op zijn neus geslagen werd door een van de mannen. Hij viel daarbij op de grond waarna de twee verdachten intrapten op zijn gezicht. Hij liep daarbij een dubbel gebroken neus, een breuk in zijn voorhoofd, meerdere breuken in zijn kaak en meerdere breuken in zijn oogkas op, zo zegt een ooggetuige. De jongen is met spoed opgenomen in het Ruwaard van Putten ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek. Foto (via).

De moeder van Brian schrijft op haar Facebook-pagina: "Zinloos geweld tegen mijn kind! Deze onmensen horen niet thuis in deze maatschappij, die leren nooit van hun fouten. Kijk naar die scheidsrechter..." Verder zegt ze dat ze de foto bewust op internet heeft geplaatst om aandacht te vragen tegen zinloos geweld. "Het is poging tot doodslag", besluit ze.

Brian schrijft zelf op Facebook: "Het was een gezellig feestje, niks op aan te merken. Maar er liepen twee raddraaiers rond die het op mij gemunt hadden. Ze sloegen me uit het niets onverwachts waardoor ik meteen mijn neus brak en op de grond terecht kwam. Daarna konden ze het niet laten om mij ook nog in mijn gezicht te trappen."

Aanhoudingen De politie heeft kort na het geweld twee jongens van 15 en 17 jaar oud aangehouden voor de ernstige mishandeling. Ze komen uit Spijkenisse en Maastricht. Discotheek Y-land heeft de mishandeling vastgelegd met beveiligingsbeelden en die aan de politie doorgegeven. Daardoor konden de jonge verdachten in de buurt van de uitgaansgelegenheid worden opgepakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant