Afbeelding

Occasionshow bij Troost en zonen

Algemeen 139 keer gelezen

ADVERTENTIE Regio - Na succesvolle voorgaande occasionshows bij autobedrijf Troost, is er aanstaande weekend weer een spetterende show, die weer bol staat van activiteiten. Donderdagochtend 15 november om 9.00 starten we met de show en deze sluit op zondag 18 november om 18.00 uur. Op donderdag en vrijdag is er koopavond tot 21.00 uur.

Er is weer keuze uit meer dan 400 schitterende occasions in diverse prijsklassen, er is altijd wel iets voor u bij, aldus Johan Troost mede eigenaar van Autobedrijf Troost. Door de ruime keuze draaien wij ondanks de recessie erg goed, zo goed dat wij dit jaar een derde filiaal in Schiedam hebben geopend.

We hebben dit weekend de taxatiewaarde verhoogd tot wel € 1750,- bovenop de reguliere inruilprijs en de € 1000,- slooppremie is ook nog steeds van kracht. Reden te meer om een bezoekje aan autobedrijf Troost te brengen.

Oh ja, de patatkraam staat er ook weer, met gratis patat en snacks meldt Johan Troost nog even. Dus kom langs aan de Christiaan Huygensweg 28-30 in Hellevoetsluis of breng alvast een bezoekje aan onze website www.troostautos.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant