Afbeelding

Extra aandacht voor de Voedselbank

Algemeen 720 keer gelezen

De doelstellingen van de wereldwijde organisatie van Soroptimisten is om de positie van vrouwen en meisjes te verbeteren en te versterken. De club wil daar in mei 2023 regionaal aandacht aan besteden. 

Dat is de reden dat ze tijdens de meisjes en vrouwendag in mei 2023 van de Voedselbank Hellevoetsluis extra aandacht willen geven aan de vrouwen en meisjes die gebruik moeten maken van deze hulp.

Ze verzamelen shampoo, tandpasta, bodymilk, maar ook parfum, nagellak, maandverband en tampons. Alle hygiënische producten die voor de vrouwelijke gebruikers van de voedselbank niet vanzelfsprekend zijn. Alle leden van de club helpen mee door vriendinnen, familie en kennissen te vragen om producten of een financiële bijdrage te doneren.

Willen jullie helpen met een donatie? Dat mag in natura. Producten waar jullie afscheid van willen nemen, of waar ooit teveel van is geproduceerd. Of een product dat gewoon mooi is om cadeau te geven. Dat zou hen enorm helpen bij het samenstellen van de beauty tasjes voor de 232 vrouwen en meisjes.

Maar het mag ook in de vorm van een financiële donatie. U kunt hiervoor de afgebeelde QR-code gebruiken.

Voor vragen en levering kunt u contact opnemen met: Karin van Wijlick Mail: ecrit-sur@xs4all.nl Mobiel : 06 57 88 12 92 Nelly van Oudenaarden Mail: n.oudenaarden@upcmail.nl Mobiel: 06 22 20 07 64


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant