Afbeelding

Workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten

Algemeen 545 keer gelezen

Regionaal – In de 7 vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek www.bzhd.nl of bij de balie in één van de 7 vestigingen.

Aanschuifkoor
Zing gezellig mee met het Aanschuifkoor! Een muzikaal spektakel waarbij iedereen die van muziek houdt van harte welkom is. Goed kunnen zingen is niet belangrijk en van tevoren aanmelden is niet nodig. Donderdag 30 maart, 14.00-16.00 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, gratis (ook voor niet-leden)

Creaclub
Schuif gezellig aan bij de Creaclub en maak je eigen brei- of haakwerk. Laat je creativiteit de vrije loop. Een andere hobby is uiteraard ook welkom! Elke eerste vrijdag van de maand, 10.00-12.00 uur, Bibliotheek Rockanje, gratis (ook voor niet-leden)

Mamacafé
Kom als (aanstaande)ouder/verzorger gezellig naar het Mamacafé. Dé plek om ervaringen te delen of gezellig te kletsen. De volgende editie staat in teken van baby –en kindergebaren met Fenna de Ronde. Woensdag 29 maart, 10.00-12.00 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, gratis (ook voor niet-leden) Zadenbieb Vanaf deze maand is de Zadenbieb weer gestart! Hier kun je gratis zaden lenen en ruilen. Ook ontvang je advies van zadenexperts van de Bibliotheek. Elke donderdag, 13.00-15.00 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, gratis (ook voor niet-leden)

Film: Le sorelle Macaluso (incl. lunch)
De vijf zussen Maria, Pinuccia, Lia, Katia en Antonella – in leeftijd variërend van kleuter tot een jaar of twintig – wonen bovenin een vervallen appartement aan de rand van Palermo dat uitkijkt over zee. Ze leven van de duiven die ze op zolder houden en verhuren voor ceremonies. Als ze op een warme zomerdag samen naar de populaire badplaats Mondello gaan, voltrekt zich daar een tragedie die het leven van de zussen en hun onderlinge relaties voorgoed zal veranderen. Dinsdag 21 maart, 12:45 - 15:30 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis. Reserveren via www.bzhd.nl 

De Voorleesclub
Tijdens de Voorleesclub lezen we de allerleukste prentenboeken voor. Elke week pakken we er weer een nieuw boek bij dat leuk is voor kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders. Kom je gezellig luisteren? Woensdag 22 maart, 16 uur tot 15 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis.

Uit de krant