Afbeelding

Wie verdient er een lintje?

Actueel 119 keer gelezen

Hellevoetsluis - Kent u iemand die zich al jarenlang vrijwillig enthousiast inzet voor de jeugd, senioren of alles wat daartussen zit? Denk aan bestuursleden van bijvoorbeeld sport- en muziekverenigingen, maar ook juist vrijwilligers die zich belangloos inzetten voor allerlei activiteiten of werkzaamheden en daarmee zeer waardevol zijn voor de samenleving.

U kunt ervoor zorgen dat hij of zij in aanmerking komt voor een Koninklijke onderscheiding en tijdens de Lintjesregen van 2013 door de burgemeester in het zonnetje wordt gezet.

Wilt u iemand voordragen? Dat kan via het gemeentehuis van de woonplaats van de kandidaat. Wacht niet te lang, want voor 1 augustus 2012 moet de aanvraag zijn ingediend voor de komende Lintjesregen.
Het aanvraagformulier Koninklijke onderscheiding vindt u op de website www.hellevoetsluis.nl, (klik op “Inwoners” en vervolgens op “Digitale balie” en “Op alfabet”. Klik vervolgens op “Koninklijke Onderscheiding aanvragen”). Vragen? Kijk voor meer informatie op www.lintjes.nl. Of bel of mail naar het team Communicatie, (0181) 330 237 of communicatie@hellevoetsluis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant