Afbeelding

Vestingcode 2012 en Helvetia

Actueel 101 keer gelezen

Hellevoetsluis - Afgelopen zaterdag, 30 juni, trok Toneelgroep “Helvetia” door de vesting met hun Carnaval D’Helvetia. Vrolijk uitgedoste figuren begeleidde de aanwezigen van voorstelling naar voorstelling tijdens de Vestingcode. Het was de tweede keer dat de Vestingcode werd georganiseerd en we kunnen weer terugkijken op een geweldige dag met bijzondere voorstellingen.

De Vestingcode is niet het enige evenement waar Toneelgroep “Helvetia” dit jaar te vinden is. Zo gaf ze act de presence op de Zomercamping “De blije parkiet” en de spelers zullen als de familie Mulder bij Korenmolen de Hoop de VPR molendag een spreekwoordelijk tintje geven. Op 18 en 19 augustus maakt “Helvetia” haar opwachting tijdens de Vestingdagen. 8 September is daar de Open Monumentendag en op 9 september het Cultureel Festival. Op 10 november speelt Helvetia in Theater Twee Hondjes hun productie The Rose Garden.

Voor informatie, kaarten bestellen voor de voorstelling van 10 november, aanmelden als lid of zomaar eens wat foto’s bekijken, kunt u op de website www.toneelgroephelvetia.nl terecht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant