Afbeelding

Zomermarkten in Brielle

Actueel 290 keer gelezen

Regio - De zomervakantie begint bijna. Naast de Vestingmarkten op de zondagen beginnen nu ook de zomermarkten die elke woensdag te vinden zullen zijn in de binnenstad.

Al deze zomermarkten duren van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de zomermarkt op 8 augustus. Daarover vertellen we verderop wat meer. De eerste zomermarkt, op woensdag 11 juli, is een heerlijke en gevarieerde markt met een groot aanbod. Op woensdag 18 juli is er een Boekenmarkt, een echte snuffelmarkt waarbij je ogen tekort te komt om alles te kunnen bekijken.

Op woensdag 25 juli is er weer een zomermarkt, maar ditmaal een hele grote, ook op de Turfkade zijn dan kramen te vinden. Op deze dag zijn er ook heel veel dingen te doen voor de kleinere gasten. Een week later, op woensdag 1 augustus staat de markt helemaal in het teken van antiek en curiosa, met een lekker, beetje rommelig sfeertje onderscheidt deze markt zich van alle andere markten. Ter afsluiting van de zomermarkten is er op woensdag 8 augustus nog één gezellige en levendige Midzomermarkt.

Ook deze markt begint om 10.00 uur maar loopt door tot 20.00 uur!! Daarna volgt er een gezellige avond vol muziek op de Markt. Op deze manier willen we in Brielle het midden van de zomer vieren! Ook winkels, eetgelegenheden, cafés, terrasjes, het museum en de Catharijnekerk sluiten zich deze zomer aan bij alle markten en halen alles uit de kast om er met z’n allen een mooie zomer van te maken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant