Afbeelding

Sunset Safari op de Noordzee

Actueel 200 keer gelezen

De zon onder zien gaan en ondertussen kijken of je zeehonden kan spotten? Dat kan deze zomer met een Sunset Safari vanuit Stellendam.

Delta Safari organiseert iedere woensdagavond tijdens de zomervakantie een vaartocht. Met het schip de Sirius wordt een ronde gevaren vanuit de Buitenhaven van Stellendam. Onderweg maak je kans op het spotten van zeehonden en bruinvissen. En ook krijg je uitleg over de natuur van de Voordelta en de omliggende duingebieden.

De Voordelta is een bijzonder natuurgebied, vlak onder de rook van Rotterdam. In het gebied leven honderden zeehonden en worden ook regelmatig bruinvissen gezien. De bruinvis is de kleinste walvissoort van de Noordzee. Daarnaast zijn de zandbanken een belangrijke voedsel- en rustplaats voor de vele kustvogels die in de omgeving broeden.

In juli vertrekken de tochten iedere woensdagavond om 19:30 uur, in augustus om 19:00 uur. Kosten zijn €17,50 voor volwassenen en €15,- voor kinderen tot 12 jaar. Reserveren kan via de mail op info@deltasafari.nl. Boeken is binnenkort ook mogelijk bij de VVV in Ouddorp.
Meer informatie op www.deltasafari.nl. Meer informatie over de Voordelta op www.voordelta.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant