Afbeelding
Foto: PR

Nieuwe sponsor voor jongste basketbalteam van BV Voorne

Algemeen 613 keer gelezen

Voorne aan Zee- Softwarebedrijf Spectades B.V. uit Brielle is de nieuwe sponsor van het jongste basketbal-team van BV Voorne, de X10-1. Afgelopen zaterdag was de primeur dat de spelers de mooie nieuwe tenues aan mochten bij de eerste thuiswedstrijd na de kerstvakantie.

De jongens en meisjes waren er enorm blij mee dat ze niet alleen het wedstrijdtenue gesponsord hadden gekregen, maar ook mooie warmloopshirts zodat ze niet afkoelen als ze eventjes naast het veld mogen uitrusten. De wedstrijd was tegen B.O.B. X10-2 uit Oud-Beijerland, een pittige tegenstander. Voor de wedstrijd werden nog wat foto’s genomen van het team in de nieuwe outfit, en daarna begon eindelijk de wedstrijd waarbij ook de directeur van Spectades B.V. als enthousiaste toeschouwer op de tribune gezien werd.

Helaas werd de wedstrijd met 30-48 verloren, maar ondanks dat verlies ging het team van BV Voorne trots het veld af met de nieuwe kleding. Ook het bestuur van BV Voorne is blij met deze mooie samenwerking en dankbaar voor de nieuwe tenues.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant