Afbeelding
Foto: PR
Ingezonden mededeling

Cor Hakke 40 jaar in dienst bij Barendrecht-Elektra bv

Algemeen 1.054 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op vrijdag 20 januari vierde Cor Hakke zijn veertig jarig bedrijfsjubileum bij Barendrecht-Elektra bv. Hij was 19 jaar oud toen hij in dienst trad als leerling-elektromonteur. 

Ervaren woningbouw monteur
De lijst met werken waar Cor in die 40 jaar heeft gewerkt is lang en bevat vaak ook zeer grote projecten, werken waar hij soms meerdere jaren aaneengesloten werkzaam was. Zijn grootste put vinden wij in Ypenburg: 208 appartementen Deelplan 23. Cor maakte daar maar liefst 3.385 uren!

Twee bijzondere werken van de laatste jaren zijn, de 20 appartementen van “De Parel Van De Delta” in Middelharnis en de 21 appartementen van “De Hoofdwacht” in Hellevoetsluis. 

Op dit moment is hij volop bezig op het project de 21 + 6 appartementen Oude HBS Hof van Maerlant in Brielle. Een mooi project met zowel verbouw als nieuwbouw en met ‘mooie uitdagingen’. Cor laat zich hierdoor niet van zijn stuk brengen en klaart ook deze klus samen met zijn collega’s en levert weer keurig vakwerk op! 

Gewaardeerd collega
Cor is een fijne, rustige en betrouwbare collega en hij is er altijd. Hij staat zijn mannetje zowel in de ruwbouw, het tunnelwerk, maar ook de afbouw. In die 40 jaar is Cor van een leerling uitgegroeid tot Leidinggevend Elektromonteur en draagt hij nu ook zelf zijn kennis over aan leerling monteurs. Het is een ware vakman die nog volop meedraait en is graag gezien bij zowel onze eigen mensen als bij onze opdrachtgevers.

Barendrecht-Elektra bv feliciteert Cor en Helma met dit bijzondere jubileum!

Uit de krant