Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Samen lekker en gezellig eten in de Eendr8

Algemeen 2.617 keer gelezen

Hellevoetsluis - Iedere laatste donderdag van de maand kan iedereen genieten van een driegangendiner in sportcomplex de Eendr8. Voor slechts 15 euro wordt er een heerlijke verse maaltijd geserveerd. En altijd in een thema.

Horeca senior Sandra Buijs, is de drijvende kracht achter dit project. “We zijn in november begonnen. Het is inmiddels een groot succes. Iedere maand komen er zo rond de 50 personen bij ons eten. Dat aantal is qua capaciteit ook wel het maximum. Ga ik daar overheen, dan gaan we het twee keer per maand doen, die mogelijkheid hebben we ook al. 

Tot nu toe komen er veel sporters van het sportfondsen zelf. Het zou leuk zijn als ook de niet-sporters zouden komen. Je hoeft namelijk niet perse te sporten bij ons. Iedereen is welkom. Het sociale contact dat de mensen samen hebben is zo verschrikkelijk leuk. Je ziet echte vrienden groepen ontstaan. We hebben nog heel veel ideeën. Zo denken we nog aan een lunch of een high tea. Ik heb heel veel schik in mijn werk. Ik heb een heel fijn team achter me staan en de samenwerking is perfect.”

Uit de krant