Afbeelding
Foto: Cottonbro Studio

Vrijwilligers gezocht voor nieuwe Dorcas winkel Hellevoetsluis

Algemeen 3.224 keer gelezen

Hellevoetsluis - Dorcas opent binnenkort een nieuwe kringloopwinkel in Hellevoetsluis. Voor deze Dorcas-winkel worden nog vrijwillige medewerkers gezocht. Daarom wordt er op woensdag 1 februari 2023 een informatiebijeenkomst voor belangstellenden gehouden.

De nieuwe winkel komt in een pand van 400 vierkante meter, op een mooie zichtlocatie op de woonboulevard van Hellevoetsluis. In de Dorcas-winkel worden tweedehandspullen verkocht, zoals kleding, meubelen, boeken, elektronische artikelen en speelgoed. Net als bij de andere 42 Dorcas-winkels zal ook deze vestiging volledig gerund worden door een team van vrijwilligers. De opbrengst is bestemd voor het werk van Dorcas voor mensen in nood.

Diverse taken
Dorcas is op zoek naar vrijwilligers die affiniteit hebben met een winkel, die onderdeel willen zijn van een gezellig team en die zich graag actief willen inzetten voor mensen in nood. Er zijn verschillende vrijwilligersfuncties beschikbaar, zoals kassamedewerker, sorteerder van ingebrachte goederen of als inrichter van de winkel.

Informatiebijeenkomst
Belangstellenden zijn van harte welkom op de informatiebijeenkomst op woensdag 1 februari 2023 in de Petrakerk aan de Kleiburgstraat 4 in Hellevoetsluis. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Aanmelden kan bij Martin Liefhebber, tel. 06 51831326 of mail m.liefhebber@dorcas.nl. Ook voor meer informatie over de winkel en/of het vrijwilligerswerk kan contact worden opgenomen met Martin.

Over Dorcas
Dorcas is een christelijke organisatie voor noodhulp en internationale samenwerking. De organisatie investeert in duurzame verandering in het leven van kwetsbare mensen in nood. Verspreid over Nederland heeft Dorcas 42 kringloopwinkels. De opbrengst komt volledig ten goede aan de projecten van Dorcas in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten. Kijk voor meer informatie op dorcas.nl.

Uit de krant