In de weggeefhoek is ruimte vrijgemaakt voor etenswaren. Je mag gratis iets meenemen maar ook iets achterlaten natuurlijk.
In de weggeefhoek is ruimte vrijgemaakt voor etenswaren. Je mag gratis iets meenemen maar ook iets achterlaten natuurlijk.

‘Neem iets mee, zet iets neer. Help elkaar met wat extra’s.’

Algemeen 1.176 keer gelezen

Hellevoetsluis - In de weggeefhoek van Buurtkamer Ons Midden is sinds kort extra ruimte ingeruimd voor een weggeefmarkt. “Neem iets mee, of zet iets neer” valt te lezen op het pamflet dat aan de wandrekken is opgehangen.

Via de weggeefmarkt wil de buurtkamer graag mensen helpen in deze dure tijden. Het wordt voor veel mensen steeds moeilijker om rond te komen. De jaarlijkse Kerstmarkt is daarom ingeruild voor deze weggeefmarkt. Want in de dure maand december wil de buurtkamer graag mensen tegemoet komen door ook etenswaren en bijvoorbeeld toiletartikelen aan te bieden. “Er wordt al goed gebruik gemaakt van de weggeefmarkt. Regelmatig worden er artikelen in geplaatst en net zo vaak worden er producten meegenomen,” vertelt een vrijwilliger van de buurtkamer. “We merken wel dat er nog wat schroom is om iets uit de kast te halen, maar dat is nergens voor nodig. Wat er staat, is voor iemand die het hard nodig heeft, zo denken wij daarover.”

In principe is alles welkom in gesloten verpakkingen en niet over de datum. Houdbare producten, of iets extra’s voor kinderen of huisdieren kunnen neergezet worden. Ook toiletartikelen en hygiëne producten zijn van harte welkom. Kijk voor de openingstijden op de Facebookpagina Buurtkamers Ons Midden, Bremstraat 3.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant