Ondernemer Bas Veenstra "We willen graag een kleine bijdrage leveren om deze kinderen extra te waarderen."
Ondernemer Bas Veenstra "We willen graag een kleine bijdrage leveren om deze kinderen extra te waarderen."

Jonge mantelzorger ‘uit(je) het juiste hout gesneden’

Algemeen 840 keer gelezen

Voor alle jonge mantelzorgers die wonen in Voorne aan Zee en Nissewaard organiseert MEE Mantelzorg in samenwerking met Basko Houthandel en de gemeenten op zaterdag 17 december een uitje naar de Winter Efteling. 

“Het is ontzettend belangrijk om jonge mantelzorgers te waarderen en in het zonnetje te zetten!” zegt Bas Veenstra, eigenaar en zelfstandig ondernemer van Basko Houthandel. Bas spreekt uit eigen ervaring en weet hoe zwaar het soms kan zijn voor kinderen die moeten zorgen. “Deze kinderen zijn uit het juiste hout gesneden,” legt Bas uit, “ze hebben er niet voor geleerd of om gevraagd en toch hebben ze alle skills om dit goed te doen. Bewonderingswaardig!”
Bas vervolgt: “Elke deelnemer krijgt daarom een Eftelingvoucher om wat leuks of lekkers voor zichzelf te kopen op deze speciale dag. Daar blijft het niet bij”, benadrukt Bas. “De passie en het enthousiasme waarmee Sonja Staring en Evelien Donker samen met hun collega’s van MEE Mantelzorg dit thema onder de aandacht blijven brengen heeft ons doen besluiten om de komende twee jaar MEE financieel te sponsoren zodat jonge mantelzorgers frequenter kunnen samenkomen en te ondersteunen.

Inschrijven kan vóór 14 december en met toestemming van één ouder/verzorger. Meer informatie of inschrijven via 0181-333507 of via mantelzorgzhe@meevivenz.nl. Meld je snel aan want vol is vol!

Uit de krant