Afbeelding

Tennisvereniging United Service is Club van de week!

Algemeen 404 keer gelezen

Hellevoetsluis - Eindelijk zit het mee voor tennisvereniging United Service. Kort geleden werd de vereniging door de Vriendenloterij gekozen tot Club van de week. Dat leverde een cheque op van maar liefst 5.000 euro.

PR-man Ed van der Meere legt uit: “In de Coronatijd is er bij onze vereniging ingebroken. Er was toen veel schade en de kosten liepen behoorlijk op. In die tijd heb ik een brief naar de Vriendenloterij geschreven waarin ik onze situatie heb uitgelegd en tevens heb ik onze vereniging aangemeld voor de actie ‘Club van de week’.”
Vervolgens hebben enthousiaste leden van de verenging alle leden opgebeld of ze wilden meespelen met de Vriendenloterij en – als ze dat al deden – of ze hun loten aan United Service wilden koppelen. “Want dit brengt jaarlijks geld op voor de vereniging,” legt Ed uit, “ik zou dan ook alle verenigingen willen aanraden om hun leden ook uit te nodigen om hun lot te koppelen aan de vereniging.”

Kort geleden kreeg United Service bericht: jullie zijn gekozen tot Club van de week! En zo kon voorzitter Frank Nieuwland tijdens een gezellige bijeenkomst een cheque van 5.000 euro in ontvangst nemen.

Uit de krant