Afbeelding

Hellevoeter speelt benefiet op zijn keyboard voor MS patiënt

Algemeen 1.506 keer gelezen

Hellevoetsluis - Hellevoeter Jack Lookermans heeft onlangs via Facebook live een ruim een uur durende benefiet gehouden op zijn keyboard om geld in te zamelen voor een MS patiënt.

Bernardo van der Zwan is MS patiënt en is samen met zijn vrouw Jennifer een crowdfunding gestart via crowdfundme.com om de benodigde €60.000,- bij elkaar te krijgen om een behandeling te kunnen ondergaan in een kliniek in Mexico. Deze behandeling wordt hier in Nederland niet uitgevoerd en wordt ook niet door de verzekeraars vergoed. Daarom zijn MS Patienten die behandeld willen worden aangewezen op eigen inleg.

“Zulke bedragen zijn natuurlijk niet weggelegd voor de gewone mens” zegt Jack. “Maar Bernardo en Jennifer werken beide nog fulltime en leggen opzij wat ze kunnen. Het gezinsleven met kinderen gaat daarbij ook door. Dat is een hele zware opgave. Aangezien het schrijnend is dat deze ziekte behandeld kan worden en niet vergoed wordt, gaat mij enorm aan het hart. Dat is voor mij ook de voornaamste reden dat ik voor deze mensen een benefiet heb gehouden om op deze manier een steentje bij te dragen, om alsnog die €60.000,- bij elkaar te sprokkelen. Zodat Bernardo zo snel mogelijk kan worden behandeld.”

Doneren kan nog steeds. Kijk daarvoor op de Facebookpagina van Jack Lookermans. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant