Afbeelding
Foto: Wilko Smit

Hellevoet Athletics incasseert eerste nederlaag

Algemeen 285 keer gelezen

Ridderkerk- De honkballers van Hellevoet Athletics hebben na twaalf overwinningen de eerste nederlaag geleden en wel met 4-1 in Ridderkerk tegen Ridderkerk Rowdies 3. De Hellevoeters blijven koploper in de vijfde klasse B.

‘’Het zat tegen Rowdies niet mee, want wat er ook geslagen werd was voor de tegenstander’’, gaf coach Arthur Moree aan dat de ballen veelal op de poppetjes werden geslagen. De Hellevoeters hadden dus veel te stellen met de geroutineerde Ridderkerkkers. ‘’Zij wisten de ballen op de beslissende momenten door het veld van ons te prikken waardoor zij in de tweede inning drie punten scoorden. Wat wij sloegen was voor de tegenstander, waardoor zij eenvoudige ‘nullen’ konden maken. Wij hadden ook wel pech, want een line drive van Jens Moree werd met een katachtige sprong in de laatste slagbeurt met een loper ertussen door de ‘korte stop’ gevangen waardoor het 4-1 bleef.’’ Hellevoet Athletics wacht zondag om 14.30 uur op De Fazant de topper tegen Zeeuwse Honk. ‘’Dan kan het kampioenschap beslist worden’’, aldus Arthur Moree.

Boxscore            : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
Hellevoet Athlet. : 0, 0, 0, 0, 0, 0, 1 = 1.
Rowdies               : 0, 3, 1, 0, 0, 0, X = 4.
Werpcijfers HA: Jaco Nijmeijer 2,3,00 en Kevin Koster 1,4,0,2.
Slaggemiddelde: Rofaldrick Anthonij 1 uit 1 (1.000), Robbie Scheek 2 uit 3 (0.667).
Line-up HA: Jens Moree (2), René Koelink (4), Jelle Beek (3), Jeroen Smit (8), Jelle Eijsbach (6), Toine Heemskerk (9), Robbie Scheek (DH), Shannon Fraaij (7), Darryl Damen (5), Jaco Nijmeijer (1). Rofaldrick Anthonij, Wouter Ringelberg, Tim Boomsluiter, Finn Moree en Kevin Koster kwamen ook in actie.Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant