Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Ingezonden mededeling: Voorne aan Zee Apotheken voor elke vraag, elke dag

Algemeen 711 keer gelezen

Hellevoetsluis - Heeft u ons ook gezien, zaterdag 17 september jl op de braderie in het winkelcentrum de Struytse Hoeck? 

Wij, Voorne aan Zee Apotheken, bestaand uit Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek den Bonsen Hoek, Apotheek Helius MC en Apotheek Rijksstraatweg, wilden hier graag bij aanwezig zijn omdat wij merken dat er op diverse gebieden vanuit onze cliënten vragen zijn betreffende onderwerpen als inhalatie, ogen, oren en huid. 

De braderie was een mooie gelegenheid om veel mensen te bereiken. Wat gebeurt er bijvoorbeeld bij het inhaleren van medicatie? Hoe moet een oog gedruppeld worden bij een ander, bij een kind of bij jezelf? Hoe moet een oor gedruppeld worden? Of hoe behandel je het best je huid bij eczeemklachten en jeuk. De assistentes van het team Farmaceutische Patiëntenzorg en Bewust en Gezond en de medewerksters van de DA drogisterij hebben vele vragen rondom deze onderwerpen kunnen beantwoorden en kunnen demonstreren! Een gratis handmassage behoorde ook tot onze diensten. Het was dankzij u een hele inspirerende dag! De weersomstandigheden waren helaas minder aantrekkelijk. Toen de “partytent” voor de 2e keer besloot de party in de lucht te willen voort zetten en alle flyers op de tafel mee gingen dansen in het luchtruim besloten we rond 14:30 uur dat het genoeg was geweest voor deze dag. 

Heeft u ons gemist en heeft u nog vragen loop dan binnen bij Apotheek Rijksstraatweg tussen 19 en 23 september!

Uit de krant

Uit de krant