Afbeelding
Foto: PR

American Cars & Classics op Woordbouwerplein

Algemeen 2.381 keer gelezen

Hellevoetsluis - Zondag 28 augustus is het dan zover!  Na twee jaar stilte in de evenementenbranche heeft ook de organisatie van American Cars & Classics groen licht gekregen voor het houden van hun feest op het Woordbouwerplein in Hellevoetsluis.

Team captain Leo Jansson kan met een trots gevoel zeggen dat hij al sinds 2010 ‘kar trekker’ is van deze club en dit evenement. Ook dit jaar gaat gegarandeerd een succes worden , zo laat hij weten, omdat veel eigenaren en liefhebbers van Amerikaanse auto’s geen (of weinig) evenementen hebben kunnen bijwonen. Zeker hier in de regio zijn dit soort meetings schaars.

Liefhebbers van Amerikaanse auto’s komen hier zeker aan hun trekken maar het glimmende chroom en de ronkende V8 motoren zullen niet het enige zijn wat er te bewonderen valt deze middag. Live muziek van ‘The Groovy Gents’, ‘Morton Railroad’ en ouwe bekende van het evenement ‘Rack ‘m Up’ zijn net zoveel onderdeel van dit evenement als de Amerikaanse auto’s. De gehele middag kan er genoten worden van deze toffe bands die back-to-back spelen en het Amerikaanse event opluisteren met passende muziek.  Verder zijn er diverse standhouders, foodtrucks en een springkussen voor de kinderen te vinden dus ook voor de toevallige passant kan deze middag nog wel eens heel gezellig uitpakken. 

 Nieuwsgierig geworden? Zet deze zondag de 28e van 12 uur tot 18 uur in uw agenda en kom kijken! Deelname met een Amerikaanse auto is gratis en parkeergelegenheid voor de ‘gewone’ bezoeker is er volop. Volg voor de laatste updates de Facebookpagina van American Cars & Classics.


Uit de krant