Afbeelding
Foto: Wil van Balen

De Ontbijtclub: ontbijt en ontmoet!

Algemeen 22 keer gelezen

Regionaal – Eenzaamheid kan iedereen overkomen. Ongeveer 1 op de 10 Nederlanders voelt zich vaak eenzaam. Onder ouderen komt het veel voor, maar het speelt ook onder jongeren. 

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Stichting PUSH slaan de handen ineen om eenzaamheid tegen te gaan. Vanaf dinsdag 23 augustus is iedereen die behoefte heeft aan sociaal contact welkom bij de Ontbijtclub. Want: iedereen moet voelen dat hij/zij ertoe doet.

De Ontbijtclub vindt iedere dinsdagochtend plaats van 9.00 tot 11.00 uur in Café Nieuwe Veste in de Bibliotheek in Hellevoetsluis (in Cultuurhuis Nieuwe Veste). Schuif gezellig aan, geniet van een lekker ontbijt en ontmoet nieuwe mensen. Begin zelf een gezellig praatje of maak gebruik van de handige kletspotten op tafel waarin kaartjes zitten met vragen. Of geniet in gezelschap van de ambiance van het café. Elke maand zal er ook een aansluitende activiteit plaatsvinden of een interessante spreker aanwezig zijn. Een ontbijtje kost €4,50. Voor de Ontbijtclub hoef je je niet van te voren aan te melden.

Uit de krant

Uit de krant