Afbeelding

Zomervakantie in de Bibliotheek!

Algemeen 215 keer gelezen

RegionaalDeze zomer hoeven kinderen zich niet te vervelen. Bij de Bibliotheek in Hellevoetsluis zijn er namelijk genoeg activiteiten te doen. Kijk voor het volledige programma op www/bzhd.nl of vraag ernaar in één van de 7 vestigingen. 

Klooidag

Het is weer Klooidag in de Bibliotheek! Deze middag staat in het teken van ontdekken, proberen en leren! Kinderen kunnen aan de slag met het maken van kriebelrobots die ze vervolgens kunnen testen op een 10 m lange racebaan. Maar ook kunnen ze aanschuiven bij de Tekentafel. Klooidag vindt plaats op dinsdag 9 augustus in de Bibliotheek in Brielle en op woensdag 10 augustus in de Bibliotheek in Hellevoetsluis van 13:00 tot 15:00 uur. Voor Klooidag schrijf je je in per uur, maar je mag zo lang blijven als je wilt. Kijk voor de exacte prijzen op www.bzhd.nl of vraag ernaar in de Bibliotheek.

Mad Science show en funstations (7+)

Deze zomer worden kinderen meegenomen in de wondere wereld van de wetenschap! Ze kunnen kijken bij de spetterende wetenschap show van Mad Science en zelf aan de slag gaan met de funstations. Tijdens deze dag zetten ze de eerste stappen als wetenschapper met interessante proefjes! Mad Science is op zaterdag 13 augustus in de Bibliotheek in Hellevoetsluis en op zaterdag 20 augustus in de Bibliotheek in Brielle. Op beide dagen is het programma van 10:30 tot 12:30 uur. Kosten voor deze activiteit zijn € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet-leden.

Voorleesclub

Deze zomer gaat de Voorleesclub gezellig door! Kinderen kunnen elke woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur langs komen voor de leukste verhalen. Ze ontdekken de avonturen van de Gruffalo, stillen hun honger met Rupsje Nooitgenoeg of bezoeken de boerderij van Boer Boris. Elke week wordt er weer een nieuw boek voorgelezen. Leuk voor kinderen van 3 t/m 8 jaar en hun (groot)ouders. Na het lezen wordt er geknutseld in het thema van het boek dat die week wordt voorgelezen. De Voorleesclub is in de Bibliotheek in Hellevoetsluis en is gratis. Tip: geniet van te voren van heerlijke poffertjes of iets anders lekkers in Café Nieuwe Veste.

Uit de krant

Uit de krant