Afbeelding
Ingezonden mededeling

Kom ‘Wilde Dieren’ spotten bij Intratuin Rhoon

Algemeen 32 keer gelezen

Rhoon - Ook in de zomervakantie is het een goed idee om onze winkel te bezoeken. Omdat wij dit jaar 50 jaar bestaan hebben we zes weken lang feestelijke activiteiten gepland en wordt Intratuin Rhoon een ware dierentuin!

Van zaterdag 9 juli tot en met 21 augustus ben je welkom tijdens onze Dierentuinweken. In onze winkel hebben we verschillende presentaties met dierentuindieren. Voor de kinderen hebben we een speurtocht welke gratis af te halen is bij de servicebalie. Langs het hoofdpad in de winkel vinden zij vanzelf de dieren en bijbehorende vragen terug. Bij elk dier staat een informatiebordje waarbij de kinderen aan de hand van de speurtocht veel te weten komen over de dieren. Na het inleveren, bij de servicebalie, ontvangt iedereen een klein presentje. Leuk én leerzaam, dus kom samen met je (klein)kinderen langs bij Intratuin Rhoon en doe de speurtocht langs alle wilde dieren!

Activiteiten
Naast de speurtocht hebben we tijdens het openingsweekend leuke activiteiten gepland staan. Zo is op zondag 10 juli Karikaturist Ronald Kronenburg aanwezig in onze winkel. Ronald maakt in 5 a 6 minuten een karikatuur van dieren. Dit wil je zeker niet missen! Voor de kleintjes hebben we een springkussen, kunnen de kids gratis knutselen in de kidsclub welke geheel in teken staat van de dierentuinweken én hebben we een speciaal hoekje ingericht waar jij jouw te gekke huisdier kan showen aan onze klanten. Hiervoor moet je alleen wel een plekje reserveren door je in te schrijven op www.intratuin.nl/workshops Klik op Intratuin Rhoon en reserveer jouw gewenste dag en tijdstip bij de Huisdierenshow! Smullen We snappen dat zo’n speurtocht hongerig maakt. In onze Proeftuin hebben we speciaal voor de kids een Dierentuin Kidsbox. Maak hét avontuur compleet en geniet samen met de kinderen in de Proeftuin van Intratuin Rhoon. Onze gerechten worden dagelijks vers voor u bereidt. Heeft u allergieën of speciale dieetwensen dan kunnen onze medewerkers u een prima alternatief bieden.

Winacties
Het kan niet op want naast diverse speurtochten en vele leuke activiteiten, hebben we ook een stempelactie. Haal in elke deelnemende winkel een stempel bij de servicebalie en lever de volle stempelkaart in bij één van onze vier vestigingen. Je maakt kans op mooie prijzen zoals entreekaarten voor bijvoorbeeld; Avonturenpark Hellendoorn, Sea Life, Dino Experience, Pathé, Avifauna én vele andere. Hou onze socials en vestigingspagina in de gaten voor de geplande activiteiten. Ben je op zoek avontuur tijdens de zomervakantie, kom dan zeker naar Intratuin Rhoon.

Uit de krant

Uit de krant