Met een bredere samenwerking op links, wordt het progressieve, sociale, tolerante en groene geluid binnen Voorne aan Zee verstevigd.
Met een bredere samenwerking op links, wordt het progressieve, sociale, tolerante en groene geluid binnen Voorne aan Zee verstevigd.

GroenLinks en PvdA gaan samen de verkiezingen in

Algemeen 89 keer gelezen

Hellevoetsluis  – Tijdens de eerste gezamenlijke Algemene Ledenvergadering van GroenLinks/PvdA op zaterdag 2 juli, is de kandidatenlijst vastgesteld. Bert van Ravenhorst voert als lijsttrekker de gezamenlijke lijst aan, met Bianca Verschoor op nummer twee. 

GroenLinks/PvdA slaan de handen ineen om in de nieuwe gemeente Voorne aan Zee de stem van de progressieve kiezer te laten horen. Bij de samenstelling van de lijst is onder meer rekening gehouden met een evenwichtige mix van ervaren en nieuwe kandidaten, diversiteit qua achtergrond, leeftijd, expertise en afvaardiging van de drie gemeenten Brielle, Westvoorne en Hellevoetsluis. De groenrode draad die in het verkiezingsprogramma centraal staat, heeft als kernwaarde het doorgeven van een leefbare aarde: duurzaam en sociaal, groen en rood. Bij de uitwerking hiervan hechten GroenLinks en PvdA eraan dat iedereen mee kan doen en dat duurzaamheid voor iedereen betaalbaar is. Meedoen betekent ook dat bewoners meer zeggenschap krijgen over hun directe woonomgeving. Het verkiezingsprogramma van de partijen is binnenkort beschikbaar op internet en sociale media.

Uit de krant

Uit de krant