Afbeelding
Foto: Wilko Smit

Hellevoet Athletics laat Jeka geheel kansloos

Algemeen 29 keer gelezen

Breda - De honkballers van Hellevoet Athletics hebben ook in de return tegen Jeka 3 toegeslagen. De Hellevoeters zegevierden met 1-13 over de Bredanaars. Hellevoet Athletics is nog steeds de ongeslagen koploper in de vijfde klasse B.

‘’Jeka heeft echt geen slecht team, maar wij hebben met veel druk op de ketel een heerlijke pot honkbal gespeeld’’, loofde coach Arthur Moree zijn team. ‘’De ballen werden goed geraakt, het loopwerk was prima en het veld speelde nagenoeg een foutloze wedstrijd. Bovendien werd het ‘seinen’ goed uitgevoerd. De mensen van Jeka kregen geen vat op het goede werperswerk van Kevin Koster.’’ Rofaldrick Anthonij sloeg in de vierde inning een homerun en nam daarbij René Koeilink in zijn run mee. Robbie Scheek hielp met vier verre klappen vier man over de thuisplaat. Korte stop Jelle Eijsbach deed zich in de eerste inning al gelden met een grounder waarmee hij ook nog eens een man uitwierp. Hellevoet Athletics komt na de zomerstop op zondag 4 september in actie tegen Stags.

Boxscore            : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
Hellevoet Athlet. : 5, 0, 2, 1, 0, 2, 3 = 13.
Jeka 3                               : 0, 0, 0, 1, 0, 0, 0 = 01.
Werpcijfers HA: Kevin Koster 5,1,5,4.
Slaggemiddelde: Robbie Scheek 4 uit 4 (1.000) en Rofaldrick Anthonij 2 uit 4 (0.500).
Homerun: Rofaldrick Anthonij (3e inning) plus één man.
Line-up HA: Jens Moree (2), René Koelink (4), Jelle Eijsbach (6), Rofaldrick Anthonij (7), Jelle Beek (3), Darryl Damen (5), Robbie Scheek (8), Jeroen Smit (9), Michael Mes (DH), Kevin Koster (1).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant