Frank Molendijk (tweede van rechts) wordt geknuffeld door zijn medespelers nadat hij zijn ploeg tegen WHC naar de verlenging heeft geschoten. Foto Bert Spits.
Frank Molendijk (tweede van rechts) wordt geknuffeld door zijn medespelers nadat hij zijn ploeg tegen WHC naar de verlenging heeft geschoten. Foto Bert Spits.

Frank Molendijk kijkt uit naar vierde divisie

Algemeen 19 keer gelezen

Rosmalen- Frank Molendijk was tegen WHC de maker van de gelijkmaker (2-2) waarmee hij Nieuwenhoorn in de verlenging bracht en hij later mede door diens rake elfmetertrap zelfs naar de vierde divisie schoot.

‘’Tot aan de rust was het niet veel, wij kregen een aantal kansen, zij twee en we stonden met 2-0 achter. In de tweede helft hadden we geluk, toen de keeper van WHC de bal tegen Dimi (Dimitri Gomes Almeida, DR) opschoot en deze in het doel belandde. Tegen tien man hadden we wel het gevoel dat wij hen konden pakken, waren we twee klassen beter en maakten we verdiend 2-2. De verlenging was slecht, maar het bleef spannend. Die gasten kregen nog wat counterkansen in de verlenging. Vooraf aan de pingels moesten we nog een half uur wachten omdat supporters vuurwerk naar de supporters van Nieuwenhoorn gooiden. Maar het ging goed, vijf keer raak. Toen brak de vreugde los, iedereen stormde af op Mike van de Wijngaart en Delano a Cohen. Het was niet te beschrijven. Dit was het mooiste dat je in je voetbalcarrière kunt meemaken. Je leeft er het hele jaar naar toe. En we zijn maar een simpel vriendenclubje. Dimi zat van geluk te huilen als een klein kind. Heel mooi. We zijn toen naar Nieuwenhoorn gegaan en hebben daar tot twaalf uur een feestje gevierd en hebben dat tot in de late uurtjes vervolgd in De Vesting. De vierde divisie zal een moeilijke opgave worden, maar met clubs als Sportclub Feyenoord, Spijkenisse, Smitshoek en Poortugaal wel leuk met de derby’s. Ik kijk wel uit naar die mooie potjes.’’

Uit de krant

Uit de krant